Частен дом

СТАРА ЗАГОРА, бул. “Руски”

Изпълнение на:

  • Инвестиционен проект 
  • Проект на интериора
  • Проект на мебелите
  • Проект и изпълнение на интериорен текстил: десени на завеси, дамаски и др.
  • Сухо строителство
  • Декоративни мазилки и бои